» Kalėdų dvasia pulsuojantis Kaunas 2013 metais

 Jūs esate » Pradžia » Šventėms »» Kalėdos »» Kalėdinės eglutės 2017

... arba kaip ateina Kalėdos Kaune?

2013-11-30 - Pagrindinės miesto eglutės įžiebimas.

Tradiciškai, jau penktus metus, pagrindinės miesto eglutės papuošimu rūpinasi menininkė Jolanta Šmidtienė. Šiais metais eglę papuošė šilumą simbolizuojančiais mezginiais iš baltų plastikinių maišelių. Pati eglutė šiek tiek aukštesnė nei 18 metrų, eglutės rūbo plotas siekia 500 kv. m. Antrame eglutės aukšte, kaip ir pernai, šoka angelai, aprengti pagal šių metų kalėdinę tematiką. Visi norintys gali nevaržomai įeiti į eglės vidų ir į specialiai numegztas kišenes dėti laiškus, palinkėjimus, atvirukus bei dovanas miestui. Beje, šiais metais taip pat, planuojama su eglute pretenduoti į Guinnesso rekordų knygą.
Kalėdinė eglutė Kauno rotušės aikštėje 2013 | Nuotraukos autorius: Laima  Kalėdinė eglutė Kauno rotušės aikštėje 2013 | Nuotraukos autorius: Laima  Kalėdinė eglutė Kauno rotušės aikštėje 2013 | Nuotraukos autorius: Laima  Kalėdinė eglutė Kauno rotušės aikštėje 2013 | Nuotraukos autorius: Laima  
Kalėdinė eglutė Kauno rotušės aikštėje 2013 | Nuotraukos autorius: Laima  Kalėdinė eglutė Kauno rotušės aikštėje 2013 | Nuotraukos autorius: Laima  Kalėdinė eglutė Kauno rotušės aikštėje 2013 | Nuotraukos autorius: Laima  Kalėdinė eglutė Kauno rotušės aikštėje 2013 | Nuotraukos autorius: Laima  
Kalėdinė eglutė Kauno rotušės aikštėje 2013 | Nuotraukos autorius: Laima  Kalėdinė eglutė Kauno rotušės aikštėje 2013 | Nuotraukos autorius: Laima  Kalėdinė eglutė Kauno rotušės aikštėje 2013 | Nuotraukos autorius: Laima  Kalėdinė eglutė Kauno rotušės aikštėje 2013 | Nuotraukos autorius: Laima  
Kalėdinė eglutė Kauno rotušės aikštėje 2013 | Nuotraukos autorius: Laima  Kalėdinė eglutė Kauno rotušės aikštėje 2013 | Nuotraukos autorius: Laima  Kalėdinė eglutė Kauno rotušės aikštėje 2013 | Nuotraukos autorius: Laima  Kalėdinė eglutė Kauno rotušės aikštėje 2013 | Nuotraukos autorius: Laima  
Kalėdinė eglutė Kauno rotušės aikštėje 2013 | Nuotraukos autorius: Laima  Kalėdinė eglutė Kauno rotušės aikštėje 2013 | Nuotraukos autorius: Laima  Kalėdinė eglutė Kauno rotušės aikštėje 2013 | Nuotraukos autorius: Laima  Kalėdinė eglutė Kauno rotušės aikštėje 2013 | Nuotraukos autorius: Laima  
Kalėdinė eglutė Kauno rotušės aikštėje 2013 | Nuotraukos autorius: Laima  

Dabar Lietuvoje!

2018-04-22 21:15:21
• Tarptautinė motinos Žemės diena


• 2018 Balandžio 22 d. .

• Geltonojo Žemės ŠUNS metai
(iki 2019-02-04)

• Pasveikink varduvininkus: Kajus, Leonas, Leonidas, Norvaidas, Norvaidė, Norvaidė, Novaldas, Novaldė, Sotera, Soteras, Vadimas, Visgailas, Visgailė, Visgauda, Visgaudas, Visgaudė, Visgeda, Visgedas, Visgedė, Visgirda, Visgirdas, Visgirdė,

• Šios dienos istorijos faktai

• Šiandien pasiklausome: Lapalux - Without You (TWOS Remix)

Faktai apie duoną..... teigiama, kad duona Egipte atsirado per atsitiktinumą. Prieš beveik 8 tūkstančius metų vienas senovės egiptietis esą netyčia paliko miltų ir vandens mišinį šiltoje krosnyje. Ryte jis aptiko minkšt...

Gražūs žodžiai mamai..... Už viską Tau dėkojam, Mama, Tu mūsų laimė, džiaugsmas ir viltis. Kai tu drauge, mums visad būna gera, Ir niekad nebaisi jokia lemtis....

Vaikiški eilėraščiai..... Tai džiaugiasi pienės, Tai žiūri broliukai, Oi mirga, oi žaidžia, Gelsvi spinduliukai......

Siūlome paskaityti

     DĖMESIO! Jei radote netikslumų, klaidų, ar norėtute pasidalinti mintimis apie šventes - brūkštelkit mums :))

    Šperų teigiama ir neigiama pusė..... ruošiantis egzaminams, kartais kartu pasidaroma ir taip vadinama "špera". Nežinia čia ko daugiau naudos ar žalos, tačiau turint šperą kišenėje, kartais pasijunti tiesiog visažiniu
    Faktai apie bučinius..... Ar žinote, kad aistringas bučinys, kuris statistiškai tęsiasi apie 90 sekundžių, skatina širdies plakimą, padidina pulsą ir hormonų kiekį kraujyje, o tai pasirodo, sutrumpina gyvenimą viena minute
    Faktai apie japonus..... Ar žinote, kad gaminimui Japonai naudoja daug žuvies, jautienos, kiaulienos , įvairių jūros gėrybių.Dažnaisuiai patiekalai būna pakankamai aštrūs, kvapnūs ir su daug sojų padažo