» BROLYSTĖ :: Anelė Snukiškytė-Ališauskienė

 TOP meniu » Sielai »» Eilėraščiai » Eilėraščių temos » Metai » VISI Autoriai » Palik PĖDSAKĄ

BROLYSTĖ
Religiniai eilėraščiai | | 1995 | Autorius: Anelė Snukiškytė-Ališauskienė | Daugiau autoriaus eilėraščių

Šaukiu iš gilumos, Dieve Visagali,
Kad nebūt atstumtas manasis brolelis.
Buvo jis sutvertas pagal Tavo valią.
Jam nepaskaityki jo blogybių klano.

Tą jaunesnį brolį seserys auginom.
Kur jo siela randas, nieko mes nežinom.
Davei juk tarp mūsų ryšį giminystės.
Mes jį ir auginom, kada protas vystės.

Jeigu kaltas buvo, jam kaltes atleiski,
Pas save, į laimę, prašome, įleiski.
Prašome išgelbėt tą jaunesnį brolį.
Ir mano amželio pabaiga netoli.

Gal ten susitiksim, jei verti to būsim,
Amžių amžinybėj jeigu nepražūsim.
Prašau ir maldauju už brolelį mielą.
Pavedu Dievuliui brolužėlio sielą.

[1995 m.]

[Atsiuntė: Gintaras Ališauskas]

• 2020 Kovo 31 d. Antradienis.

• Baltosios Metalinės Žiurkės metai (iki 2021-02-12).

• Pasveikink varduvininkus: Benjaminas, Gina, Ginas, Ginius, Josmilas, Kornelija, Svalia, Tilė, Tilius , Tilmantas , Tilmantė ,

• Šios dienos istorijos faktai

• Šiandien pasiklausome: Lapalux - Without You (TWOS Remix)

IT konsultacijos
Pasakos mažiesiems
Eilėraščių skrynelė
Schemos siuvinėjimui kryželiu
E-atvirukai visiems ir kiekvienam
Foto galerija

 DĖMESIO! Jei radote netikslumų, ar radote tai ko neturėtų čia būti, ar žinote (jei nenurodyta) eilėraščio autorių, ar norėtute pasidalinti savos kūrybos eilėraščiais - brūkštelkit mums :))

Mėnulio akmens skulptūrų parkas..... tai šiuolaikinio meno ekspozicija po atviru dangumi, kurioje eksponuojama skulptoriaus A.Pajuodžio dekoratyvinio akmens skulptūros
Kaip pasidaryti kaspiną?..... KASPINAS... tai neatsiejama dovanų dalis, nors aišku galima supakuoti dovaną ir be kaspino, bet kaspinas suteikia daugiau dekoratyvumo, puošnumo ir pan... Kartais tik idėjos ir pritrūksta, tad, ka
Faktai apie japonus..... Ar žinote, kad gaminimui Japonai naudoja daug žuvies, jautienos, kiaulienos , įvairių jūros gėrybių.Dažnaisuiai patiekalai būna pakankamai aštrūs, kvapnūs ir su daug sojų padažo