» ŠIRDŽIAI TAIP RAMU :: Anelė Snukiškytė-Ališauskienė

 TOP meniu » Sielai »» Eilėraščiai » Eilėraščių temos » Metai » VISI Autoriai » Palik PĖDSAKĄ

ŠIRDŽIAI TAIP RAMU
Eilėraščiai liudni | Eilėraščiai apie gyvenimą | 1992 | Autorius: Anelė Snukiškytė-Ališauskienė | Daugiau autoriaus eilėraščių

Palikau vienui vienutė visiškoj tyloj.
Mano laimė tik saulutėj ir gaivioj rasoj.
Nužydėjęs šermukšnėlis augins uogeles.
Aš senutė motinėlė rašau daineles.

Iš liūdnumo ką darysi, kad ne parašyt.
Noriu jas taip išdabinti, paprašyt skaityt.
Kai pradėjau parašyti, buvo nesmagu.
Mūs jaunimas išblaškytas buvo tuo kartu.

Baisios taigos, šiurpios tundros ten kankino juos,
O dabar jau nebe skurdas tėviškės laukuos.
Kai sugrįžo tėviškėlėn prie savų namų,
Ir trispalvę jau iškėlė, širdžiai taip ramu.

[1992 m.]

[Atsiuntė: Gintaras Ališauskas]

• 2020 Vasario 22 d. Šeštadienis.

• Baltosios Metalinės Žiurkės metai (iki 2021-02-12).

• Pasveikink varduvininkus: Dargirė , Dargiris , Darvainas, Darvainė, Darvilas , Darvilė , Darvyda, Darvydas, Darvydė, Elvas, Elvina, Elvinas, Elvys, Gintautė , Margarita ,

• Šios dienos istorijos faktai

• Šiandien pasiklausome: Lapalux - Without You (TWOS Remix)

IT konsultacijos
Eilėraščių skrynelė
Belaukiant švenčių
Pasakos mažiesiems
Schemos siuvinėjimui kryželiu
Foto galerija

 DĖMESIO! Jei radote netikslumų, ar radote tai ko neturėtų čia būti, ar žinote (jei nenurodyta) eilėraščio autorių, ar norėtute pasidalinti savos kūrybos eilėraščiais - brūkštelkit mums :))

Lietuvos ir pasaulio žmonių talentai..... šiaip kiekvienas žmogus yra talentingas, tačiau deja.. nevisi tą talentą savyje atranda, tad dirstelkime į kitus, gal ir savyje atrasite kažką neįtikinamo bei unikalaus ;)
Atmintinė darbuotojams..... iš serijos įmonių darbo taisyklės... xi xi.. kaži ar daug norinčių būtų dirbti tokioje įstaigoje su tokiom darbo taisyklėm.. bet ką gali žinot
Faktai apie japonus..... Ar žinote, kad gaminimui Japonai naudoja daug žuvies, jautienos, kiaulienos , įvairių jūros gėrybių.Dažnaisuiai patiekalai būna pakankamai aštrūs, kvapnūs ir su daug sojų padažo