» Eilėraščiai apie pavasarį

 TOP meniu » Pradžia » Sielai » Eilėraščiai » Eilėraščių temos » Metai » Autoriai » Palik PĖDSAKĄ



Puslapiai: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
1990-ųjų metų poezija

..... tai 1990-aisiais metais sukurti eilėraščiai, esantys mūsų archyve.. siūlome paskaityti ir pajusti tų metų kūrybos dvasią :) ..

Eilėraščiai apie meilę

..... Tu esi kaip saulė, Danguje šviesi. Aš tave mylėsiu, Kad ir kur esi...

Eilėraščiai apie Lietuvą

..... Yra šalis, kur upės teka.. Linksmai tarp girių ūžiančių. Ir meiliai tarpu savęs šneka.. Prie giesmininkų vėversių. Ten prakaitas aplieja žmones.. Prie vasaros darbų sunkių..

Eilėraščiai apie krizę

.....Prasidėjus nelauktai, sliūkina per svietą, Pagalvokite tiktai - susiras mat vietą. Panorėjo Lietuvoj ilgiau pasilikti, Tai kodėl dėl jos, bjaurios, liūdni turim dirbti...

• 2020 Liepos 9 d. Ketvirtadienis.

• Baltosios Metalinės Žiurkės metai (iki 2021-02-12).

• Pasveikink varduvininkus: Algirdas, Algirdė, Leonardas, Marcė, Marcelina, Sirgaudas, Sirgaudė, Sirmantas, Sirmantė, Vera, Verė, Veronė, Veronika,

• Šios dienos istorijos faktai

• Šiandien pasiklausome: Lapalux - Without You (TWOS Remix)

Foto galerija
Pasakos mažiesiems
E-atvirukai visiems ir kiekvienam
IT konsultacijos
Eilėraščių skrynelė
Belaukiant švenčių

 DĖMESIO! Jei radote netikslumų, ar radote tai ko neturėtų čia būti, ar žinote (jei nenurodyta) eilėraščio autorių, ar norėtute pasidalinti savos kūrybos eilėraščiais - brūkštelkit mums :))

Kaip pasikeisti pavardę (vardą)?..... Kaip pasikeisti pavardę (vardą)? - „Lietuvos Respublikos teisingumo ministras 2001 metais yra patvirtinęs Asmens vardo, pavardės, tautybės keitimo taisykles
Belaukiant švenčių....... nors ir sakoma, ne dovana svarbiausia, bet dėmesys, tačiau verta šį tą žinoti ir apie dovanas, apie šventes, jų dekoracijas ir aišku .. kaip įpakuoti dovaną? ir pan..
Faktai apie japonus..... Ar žinote, kad gaminimui Japonai naudoja daug žuvies, jautienos, kiaulienos , įvairių jūros gėrybių.Dažnaisuiai patiekalai būna pakankamai aštrūs, kvapnūs ir su daug sojų padažo